Aviation Knowledge & Career Day 2018

08 Mar 2018

Jij bent gewend aan snel afstemmen en beslissen, gericht op samenwerking, kunt flexibel inspringen op ontwikkelende situaties en bent gewend aan ondersteuning door de nieuwste vormen van technologie. Een cultuurschok ligt op de loer als jij de eerste stappen zet in de grote, traditionele luchtvaartbedrijven. Hoe voeg je deze jonge en oude werelden samen en creëren we een omgeving die ‘best of both world’ is?

We praten over het thema “Adaptive Aviation” binnen de drie pilaren voor dit evenementen: Techniek, Safety en Logistiek. Tijdens de AKCD 2018 maak je actief kennis met de zeer boeiende luchtvaartsector!

De AKCD heeft een nieuwe formule en verhuist van de Hogeschool van Amsterdam naar Schiphol Oost. In de ochtend sprekers bij de LVNL en in de middag rondleidingen bij KLM, Jet Support en Schiphol. Check ook de event info en het programma. Let op, ticketverkoop is open tot 1 april en beperkt plekken beschikbaar. Wees er snel bij!

ONS DOEL

Het bij elkaar brengen van professionals uit de aviation industrie en aviation studenten om kennis te delen en enthousiasme voor het vakgebied uit te dragen. Dat is wat ons drijft.

Om dit mogelijk te maken organiseren wij de Aviation Knowledge and Career Day (AKCD). Het bestuur van de ACKD doet dit samen met studieverenigingen Amsterdam Aviation Association (Hogeschool van Amsterdam) en Sipke Wynia(Inholland).

Een greep uit de topsprekers van voorgaande jaren: Michiel Peters (CEO NLR), Michiel van Dorst (CEO LVNL), Dennis Luyt, (Commandant Luchtstrijdkrachten), Albert van Veen (CIO AAS), Eric Lagerweij (Oud directeur Lelystad), Mirjam van den Bogaard (COO Eindhoven). Antoine Gerritse zal namens Inholland Composites een presentatie geven over de onderzoeksresultaten van een recentelijk opgeleverd project aangaande composieten reparatie.

WAT KUN JE VERWACHTEN

Dit jaar is de AKCD volledig anders. Een nieuw bestuur en een nieuwe formule. De AKCD verhuist van de HvA naar Schiphol Oost. In het hart van de Nederlandse aviation industrie! Wat nog meer:

Let op, dit jaar zijn er minder plekken beschikbaar en zijn er zowel HvA als Inholland studenten. Wees er snel bij! Zie ook de FAQ.

meer informatie kun je vinden op http://www.akcd.nl

Share

Leave a Reply