First-Time-Right project finish JEC2019

06 Feb 2019

Beste consortium deelnemer van het First-Time-Right project. Bekijk de volgende video uitnodiging voor de afsluiting van het project op 13 maart om 13:15 tijdens de JEC 2019 in Parijs.

2 jaar geleden zijn we vanuit 2 hogescholen, 15 bedrijven en 3 kennis instellingen een praktijkgericht onderzoek gestart onder de naam First-Time-Right. Dit project valt binnen onze “automatiserings” programma en zal binnenkort opgeleverd gaan worden. Binnen dit onderzoek hebben we onderzocht hoe we het First-Time-Right ontwerp en productie proces van vezelversterkte composieten kunnen bevorderen door middel van het toepassen van nieuwe technologien waardoor je:

  • Minder afval produceert
  • Sneller kunt produceren
  • Veiliger kunt werken
  • Product defecten kunt voorkomen
  • Je personeel sneller kunt opleiden

We zijn aan de slag gegaan met specifieke gebruikerswensen van onze partners en hebben geëxperimenteerd met het automatiseren van deel processen. Daarnaast hebben we innovatieve oplossingen onderzocht door middel van het toepassen van nieuwe technologiën die met name de laatste jaren toegankelijk zijn geworden.

We naderen het einde van dit project en zijn ons aan het voorbereiden op de oplevering. Hiervoor nodigen we alle deelnemers van het First-Time-Right consortium  uit om op woensdagmiddag 13 mrt om 13:15 naar de JEC in Parijs te komen om daar samen met ons op het Holland Paviljoen de uitkomsten te onthullen en het project af te sluiten.

Als je dit succes mee wilt vieren, stuur dan een email naar het volgende adres zodat je de instructies ontvangt voor het verkrijgen van een vrije toegangskaart voor dit evenement. Namens InhollandComposites  en de NHL-Stenden  willen we alle deelnemers van First-Time-Right bedanken en hopen we jullie terug te zien op 13 maart in Parijs.

Dit project is mogelijk gemaakt door Nationaal Regieorgaan Praktijkgericht Onderzoek SIA en heeft als doel om de beroepspraktijk en het hoger beroepsonderwijs te verbeteren door gezamenlijk onderzoek te doen naar het oplossen van maatschappelijke en economische vraagstukken.

Share

Leave a Reply